Cross Care Café 4 oktober 2016 'Dementievriendelijk nu!'

04 oktober 2016

Save the date

Cross Care Café dinsdag 4 oktober 2016 ‘Dementievriendelijk nu!’

Als dementievriendelijke regio draagt de Gooi en Vechtstreek actief bij aan het ZonMW-project FIT, dat gericht is op passende ondersteuning voor langer thuis wonen van mensen met dementie. Kennisinstellingen,media- en technologiebedrijven, zorgorganisaties en gemeenten in de Gooi en Vechtstreek werken samen in dit unieke project tussen de topsectoren Life Sciences & Health en Creatieve Industrie.

Bent u geïnteresseerd in een betere afstemming tussen vraag en aanbod van technologische ondersteuning van mensen met dementie en hun mantelzorgers, of vraagt u zich af hoe de kennis hierover breed toegankelijk gemaakt kan worden voor burgers? Wilt u meewerken in het Living Lab Thuis wonen met dementie in onze regio? Of wilt u gewoon weten hoe de regio, bedrijven, gemeenten en zorgprofessionals zich concreet gaan inzetten ter verbetering van de ondersteuning van mensen met dementie thuis?  Meld u zich dan aan via ellen.klein@izovator.nl voor het Cross Care Café op dinsdag 4 oktober a.s.

Het programma is nog in voorbereiding maar tijdens het Cross Care Café wordt:

  • Uitleg gegeven over het project FIT door prof. dr. Ben Kröse, lector Digital Life, Hogeschool van Amsterdam en penvoerder van het FIT consortium.
  • De eerste opbrengst van het FIT onderzoek getoond.
  • Helder wat de regio Gooi & Vecht concreet gaat bijdragen achter de voordeur bij burgers met dementie en hun mantelzorgers.
  • U uitgedaagd deel te nemen aan een spel om inzicht te krijgen in de volhoudtijd van mantelzorgers
  • De gelegenheid geboden kennis te nemen van innovatieve producten en diensten.

Tijdstip: 14.30-17.15 uur met een afsluitende netwerkborrel.

Locatie: Regiokantoor Gooi en Vechtstreek, Burgemeester de Bordesstraat 80 te Bussum

Deelnemers


Naam Bedrijf
H.J. (Rik) van Hardeveld Amaris Zorggroep
Warda el Jari Amaris zorggroep


Agenda

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland dus houdt u onze agenda in de gaten.