Cross Care Cafe: Consumententechnologie in woningen van de toekomst

25 september 2014

Op donderdag 25 september jl. vond het Cross Care Café ‘Consumententechnologie in woningen van de toekomst' plaats in het restaurant van zorginstelling Amaris, Zuiderheide in Hilversum. Dit Cross Care Café werd gezamenlijk georganiseerd door iZovator en de Kamer van Koophandel.

Gaston Crolla van de Kamer van Koophandel benadrukte in de opening, als dagvoorzitter, dat er op het gebied van consumententechnologie al veel is ontwikkeld, maar dat deze technologieën nog onvoldoende laagdrempelig worden aangeboden. Tijdens deze bijeenkomst werden de obstakels en de kansen voor het MKB, ontwikkelaars, zorgaanbieders en de consument zelf verkend.

Daarnaast kregen de bedrijven Van den Pol, Vegro, Uw Compaan, Livind en Easysteppers het podium om de laatste interessante thuistechnologieën te laten zien. Alle deelnemers konden tijdens de inloop, pauze en borrel ter plekke inspiratie opdoen.

Ook deed Yolanda Gagliardi, directeur iZovator, een oproep aan alle deelnemers om deel te nemen aan de iZovator Award 2014. Ook dit jaar wordt de award uitgereikt voor het meest innovatieve product, dienst of idee voor de zorg. Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk 31 oktober aanmelden via de website http://www.izovator.nl/aanmelden of een email sturen naarramon.abraham@izovator.nl

Deelnemers
Agenda

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland dus houdt u onze agenda in de gaten.