Doe mee aan de Zorg Innovatie Award 2016

11 februari 2016

Heeft u het meest innovatieve product, dienst of idee voor de zorg? Doe mee en meld u gratis aan voor de Zorg Innovatie Award 2016!

Op zaterdagmiddag 19 maart a.s. wordt dé Zorg Innovatie Award 2016 uitgereikt! Met de Award zetten we ons in om de beste innovatie voor de zorgeconomie te vinden en te steunen.

De winnaar ontvangt, naast de eer, een bijdrage van € 1.000,- om de winnende innovatie ten uitvoer te brengen. Daarnaast wordt er gedurende een jaar veel exposure en begeleiding geboden via het netwerk van iZovator.

De inzending moet vernieuwend zijn en in dienst staan van de zorgeconomie in de Gooi en Vechtstreek, opschaalbaar zijn en efficiency binnen de zorgsector bevorderen. Uit alle inzendingen strijden circa 5 finalisten voor een deskundige jury om de beste innovatie. De jury beoordeelt de ideeën van de genomineerden op basis van innovatie, schaalbaarheid, doelmatigheid en praktische uitvoerbaarheid op korte termijn.

De samenstelling van de jury voor de Zorg Innovatie Award 2016 bestaat onder andere uit:
• Jeroen Crasborn, Senior adviseur zorgstrategie bij Achmea divisie Zorg & Gezondheid
• Linze Dijkstra, Partner bij Health Innovations
• Danielle Poels, Lecturer/trainer bij de Hogeschool Utrecht opleiding Management in de Zorg
• Eline van Slobbe Bijlsma, intensivist bij Tergooi.


Dus, heeft u het meest innovatieve product, dienst of idee voor de zorg? Klik dan hier of stuur een mail naar ramon.abraham@izovator.nl en meld u nu gratis aan voor de Zorg Innovatie Award 2016! Heeft u geen innovatief idee maar wilt u wel bij dit evenement aanwezig zijn? Klik dan hier en schrijf u gratis in! Voor meer informatie kunt u terecht op onze websitewww.izovator.nl

Aanmelden is niet meer mogelijk, maar wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij dit evenement. Klik dus snel hier!


Te gast in Tergooi 
Izovator is op uitnodiging van de Gezondheidsstudio te gast in Tergooi locatie Hilversum voor de uitreiking van de Zorg Innovatie Award. Het hosten van de uitreiking van de Zorg Innovatie Award past goed bij de ambitie van Tergooi om in samenwerking met regionale partners te werken aan een gezonde(re) regio en doorlopend te ontdekken hoe zorg beter kan. De Gezondheidsstudio is een initiatief van Tergooi om de gezondheid in de regio Gooi en Vechtstreek te bevorderen.

Meer informatie over de Gezondheidsstudio vindt u op www.tergooi.nl/gezondheidsstudio. U kunt de Gezondheidsstudio een mail sturen via gezondheidsstudio@tergooi.nl of bellen via T 088 753 21 03.Agenda

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland dus houdt u onze agenda in de gaten.