U Create 'Doctor + Designer Crossover Conference'

18 mei 2016

Op 7 juni 2016 neemt U CREATE je graag mee in de ontwikkelingen die de zorg en de creatieve industrie verbinden. Tijdens onze Doctor+Designer Crossover Conference leggen we de lat een stuk hoger: we spreken niet alleen over de mogelijkheden die een samenwerking tussen zorgprofessionals en designers bieden. We starten nieuwe initiatieven en laten zien dat innovatie binnen ieders handbereik ligt.

Programma
Wat zijn factoren die vernieuwing tot stand helpen te brengen? Doctor en Designer Joyce Lee (MD, MPH, University of Michigan) laat het ons vanuit drie standpunten zien: die van de arts, de patiënt en de designer. Ze komt met een prachtige casus waarmee ze duidelijk maakt hoe eenvoudig en verhelderend innovatie op de werkvloer kan zijn.

Breakout sessies
We hebben daarnaast 2x7 breakoutsessies samengesteld die je helpen om kennis op te doen over succesvol innoveren. Het doel van deze breakoutsessies is om deelnemers voor te bereiden op het zelf uitvoeren van innovatieve trajecten - vanuit de creatieve industrie en vanuit de zorg. Of je nu projectleider, ondersteuner, ontwerper of manager bent, innovaties komen alleen voort uit een gedegen samenwerking. Wij belichten methodes, best practices en lessons learnt. De Doctor+Designer Crossover Conference gaat daarmee verder dan inspireren alleen.

We belichten de casussen steeds vanuit twee invalshoeken, voorgedragen door personen uit zowel de zorg als het creatieve domein. Je kunt kiezen uit de disciplines:

Health meets Design
Health meets Architecture
Health meets Media + ICT
Health meets Fashion
Health meets Culture
Health meets Branding
Health meets Game Design

Kom ons versterken!
Ben je werkzaam in de creatieve industrie, de zorg of welzijn? Wil je meer handvatten en praktische kennis over hoe innovatie succesvol tot stand komt? Dan mag je deze dag niet missen!

Schrijf je in via www.ucreate-events.nl, waar je tevens ons volledige programma vindt. Kom kennis opdoen, kom kennis delen en laat ons je voorstellen aan de teams die de zorg van de toekomst vormgeven!

Namens het U CREATE Team,

Walter Amerika, directeurAgenda

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland dus houdt u onze agenda in de gaten.