Persbericht - Keynote Create Health op Dutch Design Week 2016 bekend

10 oktober 2016

Binnen het thema Partnerships†komen tijdens deze dag, georganiseerd door UCreate en CLICKNL, zowel de conceptontwikkeling, als de realisatie, als onderzoek en de bedrijfsvoering van zorginstellingen aan bod. Daarbij staat de nieuwe kijk op zorg centraal: co-creatie, human-centered design, business cases voor de zorg, samenwerkingen met impact en een nieuwe onderzoekscall van ZonMw en NWO.

 Keynotes

 • 10:00: De toekomst van de gezondheidszorg, zelfmanagement en gepersonaliseerde zorg in een veranderende maatschappij

  Het gebruik van technologie biedt kostenbesparingen in een vergrijzende maatschappij. Daarnaast is een gezonde en actieve levenstijl erg belangrijk. Hoe gaan we om met personaliseerde zorg en zelfmanagement in een veranderende maatschappij?

  Door: Remco van Lunteren, strategic alliance director UMCU, voorheen gedeputeerde Provincie Utrecht
   
 •  15:40: Creatieve Economie en Cross-overs

  De benadering van de creatieve economie kan worden toegepast op cross-overs zoals Health & Well Being. Deze ontwikkelingen worden in de keynote in Europees perspectief geplaatst met een focus op valorisatie van het creatieve proces en innovatieve business modellen.

  Door: Prof Elizabetta Lazzaro, professor Creatieve Economy, HKU University of the Arts Utrecht

Het volledige CREATE HEALTH dagprogramma is te vinden op de website van DRIVE Festival. Laat u inspireren door concrete voorbeelden van zorginnovatie voortkomend uit privaat-publieke samenwerkingen en denk mee over de vraagstukken die hen en wellicht ook u bezighouden.

Het volledige PERSBERICHTAgenda

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland dus houdt u onze agenda in de gaten.