De beste natuurlijke verzorgingsproducten

Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn. Dat zij de cabaretier Youp van het Hek ooit tijdens een show. Ouder worden is niet altijd even leuk. Je krijgt meer gezondheidsklachten en gaat er natuurlijk ook ouder uitzien. Gelukkig zijn er meer dan genoeg manieren om langer gezond te blijven en ook er jong uit te blijven zien. In dit artikel bespreken we de beste bovenal natuurlijke manieren om jezelf gezond en jong te houden.

Gezond leven

Er zijn fantastische oliën en crèmes die wel degelijk helpen met een betere, jonge huid. Maar de basis van gezond en jong blijven is nog altijd een gezonde levensstijl. Gewoontes zoals roken, alcohol drinken en ongezond eten zullen je sneller ouder maken. Een gezonde levensstijl waar je veel sport en gezond en gebalanceerd eet zal al gigantisch helpen. Maar daarnaast zijn er natuurlijk ook wel middelen die je kunt gebruiken om je jong en gezond te houden. Een van de beste natuurlijke beautyproducten is arganolie.

Arganolie

De vraag is natuurlijk, wat is arganolie? Arganolie is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit de Arganboom, uit Marokko. Het is een natuurlijke olie die ontzettend goed is voor de verzorging van huid, haar en nagels. Een van de fijnste aspecten van arganolie is dat het gemakkelijk in de huid trekt en niet vet aan voelt. Het kan in dat opzicht vergeleken worden met aloë vera. Wat zit er nu precies in arganolie? De olie heeft een rijke concentratie van  essentiële vetzuren, antioxidanten, sterolen, vitamine E, ferulazuur en andere hydraterende, herstellende componenten. In het kort Arganolie zorgt voor een gezonde en stralende huid, helpt het tegengaan van vroegtijdige huidveroudering en geef je ook vol, weelderig en glanzend haar. Wat te doen tegen vervellen? Arganolie is ook fijn als after sun als je bijvoorbeeld vervelt na een dag in de zon.

Aloë vera

Net als arganolie is aloë vera een natuurlijke gel die ongelofelijk veel goede gezondheidseigenschappen bevat. Aloë vera heeft een verkoelende werking op de huid en is daarom dan ook ideaal na zonnebrand. Aloë vera werkt ook als natuurlijke plijster en daarom wordt het ook vaak ingezet bij schaafplekjes en andere wondjes. Het is een middel dat eczeem of psoriasis kan verzachten. Aloë vera is dus een middel dat vele gezondheidsvoordelen heeft en het kan ook zeker helpen bij rimpels en ouderdomskwaaltjes op de huid. We raden deze natuurlijke beautyproducten dan ook zeker aan als alternatief voor crèmes vol chemicaliën. Hopelijk heb je iets aan deze tips en weet je in het vervolg precies welke producten je zelf ook eens kunt toepassen! Wij zijn in ieder geval overtuigd van de kracht van arganolie en vertellen hier graag over. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *