Logo-PT-Room

De beste personal training in Rotterdam

Ben je op zoek naar personal training Rotterdam om een goede personal trainer te vinden die jou kan begeleiden om jouw persoonlijke fitness doelstellingen behalen? Dan ben je bij de Pt Room in Rotterdam aan het juiste adres voor een uitermate goede begeleiding. 

De gediplomeerde trainers van de PT Room 

De gediplomeerde personal trainers kunnen jou tijdens de sessies optimaal begeleiden om alsnog die laatste setjes te doen om zo alles uit jezelf te halen. Tijdens de personal training zul je ook ten alle tijde in de juiste houding om blessures te voorkomen.  Je zult minimaal 1 keer per week een sessie moeten boeken om zo nauw contact te behouden met de personal trainer en echte vorderingen te maken die ook duurzaam zijn. Bij de Pt Room worden er ook 6 keer per week small group trainingen aangeboden die perfect aansluiten op jouw sessies met jouw persoonlijke trainer. De small group trainingen dragen tevens uitermate goed bij aan jouw motivatie. 

Het belang van de juiste voeding 

Het volgen van intensieve trainingen is het halve werk. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het maken van vorderingen en het creĆ«ren van een gezondere levensstijl. Je kunt bij voor en personal training Rotterdam vrijblijvend gebruik maken van een intakegesprek met een personal trainer. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gesproken over jouw voedingspatroon en de gewenste persoonlijke fitness doelstellingen die jij wilt behalen. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website. 

Berichten gemaakt 11

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven