crossfit

Een sportschool in Hoofddorp met persoonlijke begeleiding

Ben je op zoek naar een sportschool in Hoofddorp waarbij je onder begeleiding van een ervaren en gepassioneerd personal trainer kunt gaan sporten om zo te gaan werken aan jouw persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness? Dan ben je bij Crossfit Hoofddorp aan het juiste adres. 

Sporten vanuit de basis 

Alle personal trainers van CrossFit Hoofddorp zijn erg ervaren en gepassioneerd in het werk dat zij doen en dit is terug te vinden in de enthousiasme die zij tijdens de training overbrengen. Tijdens de training zal er worden beginnend vanuit de basis en wanneer je eenmaal de juiste techniek door de knie hebt zal de focus van de trainingen worden gelegd op jouw persoonlijke doelstellingen. Naast de hoogwaardige kwaliteit van de trainingen die zij aanbieding wordt er ook een dynamische en motiverende omgeving aangeboden met like-minded mensen die allemaal erg hard werken aan het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. De personal trainers kunnen iedere sporten begeleiden met het sterk, weerbaarder en fitter maken ongeacht het niveau. 

Een voedingsschema dat gebaseerd is op de voeding die jij lekker vindt 

Het volgen van intensieve trainingen is het halve werk. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen en het creĆ«ren van een gezondere levensstijl. De personal trainer zal een voedingsschema opstellen ie is gebaseerd op de voering die jij lekker vindt om te consumeren zodat je niet vastzit aan een hongerdieet om af te vallen. Neem voor meer informatie over deze sportschool in hoofddorp eens een kijkje op de website. 

Berichten gemaakt 10

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven