Herstel van het lichaam

energetische therapie

De natuurlijke balans en de harmonie herstellen kun je bereiken door energetische therapie, de methode werd al in oude tradities toegepast. Het is een holistische behandelvorm die zich richt op het gehele lichaam, lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel en de omgeving van de mens. Wanneer je geestelijke of lichamelijke toestand is verstoord kun je ziek worden, is je lichaam niet meer in staat om dit op te lossen dan kun je chronisch ziek worden. Het zelfgenezend vermogen wordt gezien als vitale levenskracht.

energetische therapie

Energieveld van de mens

In het menselijk energieveld is ieder lichaamsdeel en lichaamsfunctie terug te vinden, dit energieveld kan waargenomen worden in verschillende lagen door de therapeut. De lagen vertegenwoordigen allemaal een andere functie, en kunnen gekoppeld worden aan, mentale, lichamelijke, spirituele en emotionele functies. Dit is de basis van een energetische therapie, is je energieveld gezond dan is dit constant in beweging. Kan energie vrij stromen zal je lichaam sneller herstellen, voor lichamelijke en geestelijke kwalen is dit noodzakelijk.

De behandeling

Een therapeut kan bij een energetische behandeling energie afvoeren of toevoegen in het energieveld, maar ook in de energiecentra en banen. De energiebanen worden hersteld waardoor de energie weer kan stromen, het zelfgenezend vermogen wordt hierbij versterkt. Het zelfgenezend vermogen is afhankelijk van het energieveld, of er voldoende energie geleverd kan worden voor lichamelijke en psychische processen. Wanneer de stroming blokkeert spreken we van een blokkade. Wil je meer weten over een behandeling neem dan contact op met holistischcentrum-brabant.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *