vitaliteit op de werkvloer

Het nut van vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit is zowel in het privéleven als op de werkvloer erg belangrijk, door middel van een goede vitaliteit op de werkvloer voorkom je klachten zoals een burn-out, onverwachte kosten, rugklachten en nog veel meer. Door deze redenen is het dan ook erg belangrijk dat er een goede vitaliteit heerst op de werkvloer en steeds meer bedrijven zien dit ook in en beginnen hier het nut van in te zien en brengen veranderingen aan of stimuleren een betere vitaliteit bij hun medewerkers door middel van bijvoorbeeld een sportabonnement te betalen of bijvoorbeeld een vitaliteitsprogramma beschikbaar te stellen voor werknemers, het voordeel hiervan is dan de werknemers meer leren over hoe belangrijk een gezonde levensstijl en vitaliteit eigenlijk is en wat een goed dieet en beweging wel niet kan beteken voor jou als persoon en je mentale en fysieke gezondheid. Hierdoor voorkom je als werkgever ook de kans op bijvoorbeeld burn-out of bepaalde klachten die mensen krijgen wanneer ze naast hun werk eigenlijk niet bewegen en dus eigenlijk alleen maar achter hun bureau zitten. Hierdoor kan je het als werkgever ook als investering zien. 

Leefstijlcoach in huis 

Een van de manieren waarop jij vitaliteit op de werkvloer kan verbeteren is door middel van een programma gericht op vitaliteit voor bedrijven en hun werknemers, in zo’n programma krijg je eigenlijk een heel traject wat een medewerker gewoon thuis kan volgen waarin ze leren over voeding, beweging en staan er ook filmpjes in waar je mee moet doen met de oefeningen en zin de deelnemers eigenlijk ook gewoon aan het sporten. In principe haal je dan een leefstijlcoach online in huis en dit kan dan ook een goed middel zijn voor bedrijven om de vitaliteit op de werkvloer te verbeteren. 

Voor iedereen 

Een van de voordelen van zo’n vitaliteitsprogramma voor bedrijven is dat iedereen het kan volgen en zo verhoog je dus ook op een makkelijke en goede manier de vitaliteit op de werkvloer. Lijkt jou dit nou wat? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen bij een bedrijf zoals Iboya Training voor meer informatie hierover. 

Berichten gemaakt 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven