jukbeenderen fillers

Jukbeenderen fillers

Wanneer jij jouw jeugdige look weer wilt kun je een jukbeenderen fillers behandeling nemen. Mooie volle jukbeenderen zorgen voor een mooi en fris uiterlijk. Sommige worden ermee geboren en sommige dromen ervan. Zelfs als je ermee geboren wordt kunnen de volle jukbeenderen in de loop van jaren hun vorm verliezen. Dit komt door het natuurlijke verouderingsproces.

Volume herstellen met een filler.

Door het te behandelen met een filler kan het volume weer hersteld of benadrukt worden. Een V-vorm in het gezicht zorgt voor een jong en fris uiterlijk bij mannen en vrouwen. Door het jukbeen op te vullen ziet het gezicht er direct minder oud uit. Wanneer je op consult komt bij ons behandelend arts wordt er gekeken naar welke resultaten haalbaar zijn. Wij geven altijd een persoonlijk advies.

Nadat u de jukbeenderen filler behandeling bent ondergaan heeft u direct een jonger uiterlijk. Door de behandeling krijgt de neuslippenplooi een verzachting. Hierdoor ziet het totale gezicht een fris uiterlijk.

fillers jukbeenderen

Natuurlijk resultaat

Bij Aesthetic Beauty Center gaan wij altijd voor een natuurlijk resultaat. Bij het consult wordt er gekeken naar de vorm van het gezicht. Zo kunnen wij vertellen hoe wij de behandeling het best vorm kunnen geven.

Jukbeenderen fillers van Aesthetic Beauty Center

Een behandeling aan de jukbeenderen doen wij met hyaluronzuur filler. Dit is een filler gemaakt van lichaamseigen stof die het lichaam vanzelf afbreekt. Hierdoor wordt het volume hersteld en zorgt dit voor een frisse en een energieke uitstraling.

Berichten gemaakt 27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven