Een medisch matras maakt je leven gemakkelijker

Wanneer je altijd maar pijn hebt, dan heb je vast gemerkt dat het slapen geen verlichting brengt. Je wordt gebroken wakker en hebt zeker een uur nodig om weer een beetje op gang te komen. Door een medisch matras aan te schaffen geef je jezelf de rust om goed te ontspannen. Alleen al deze volledige ontspanning kan ervoor zorgen dat de pijn die je ervaart in ieder geval als je ligt minder is. Een medisch matras kun je gewoon online bestellen. Het matras wordt dan bij je thuis bezorgd en je zult direct het verschil merken. Het liggen op een medisch matras is wellicht even wennen, maar je zult al snel niet anders meer willen!

Plaats een medisch matras gewoon op je eigen bed

Je hoeft geen andere bedombouw aan te schaffen om een medisch matras te kunnen gebruiken. Je kunt dit matras gewoon op je eigen bed, direct op de boxspring of op de lattenbodem, plaatsen. Je hebt dus alleen maar een ander matras nodig en je hoeft geen volledige verbouwing te laten uitvoeren. Een medisch matras is écht anders dan een gewoon matras. Zo is bij een medisch matras de ventilatie erg goed geregeld. In de winter is het matras heerlijk warm en in de zomer zal het verkoelend werken.

Voorkom doorligplekken, ook als je stil ligt

Lig je de hele dag op bed en heb je een voorkeurshouding? Dan is de kans op doorligplekken aanwezig. Doorligplekken zijn open wonden die, vooral aan je hielen en op je billen kunnen ontstaan. De continue druk van je billen of je voeten op het matras kan er zomaar voor zorgen dat je open wonden krijgt. Door gebruik te maken van een speciaal matras voorkom je dit soort wonden die ook nog eens erg slecht genezen. Je kunt op het medische matras zonder problemen hele dagen doorbrengen.

Een speciaal matras in de juiste maat

Heb je een mooie bedombouw, dan wil je natuurlijk niets veranderen. Het zal dan ook een flinke stap zijn om medische matrassen uit te zoeken. Maar soms kan het gewoon niet anders en, geloof mij, je doet jezelf er echt een plezier mee. Je kunt een matras bestellen in de juiste maat. Je kunt er zelfs voor kiezen om alleen jouw matras te vervangen en het matras van je partner te laten voor wat het is. Maar medische matrassen zijn  in verschillende breedte- en lengtematen te koop. Vraag vrijblijvend om informatie bij de klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *