Snel je eigen laten testen

pcrtestnederland

Een PCR test wordt gebruikt om aan te kunnen tonen of iemand het Covid 19 virus bij zich heeft, omdat er bij deze test kleine deeltjes al opgespoord kunnen worden is de test erg betrouwbaar. Tijdens de test worden genetisch stukjes materiaal, wat wordt verkregen uit een keel en neusswab sterk vermenigvuldigd. Hieraan kan gezien worden of het virus aanwezig is in je lichaam. Bij pcrnderland.nl kunnen ze al binnen enkele uren na het testen de uitslag geven van de test.

Hoe wordt de test gedaan?

Bij een PCR test neemt de verpleegkundige of de arts wat slijm bij je af door een keel of neusswab. Het materiaal wordt door het laboratorium van pcrttestnederland.nl geanalyseert. De resultaten worden door de arts gecontroleerd, daarna maakt hij een certificaat die de uitslag van de Covid 19 test bevestigt. Via beveiligde mail wordt deze verklaring of certificaat naar je toe gestuurd. De test is de gouden standaard, omdat de kleinste deeltjes virus kunnen worden opgespoord.

pcrtestnederland

Waarom is deze test belangrijk

Omdat er geen tientallen apparaten nodig zijn om de uitslag te controleren, is het mogelijk om de PCR test op locatie uit te voeren en te controleren. De apparatuur die wordt gebruikt mag in een aantal sectoren niet worden gebruikt, hierdoor heeft pcrnederland.nl een unieke positie door als enige zo snel de uitslag te kunnen geven. De test is voor iedereen bestemd die wil weten of hij  / zijn met Covid 19 is besmet. De Goed Gezond Groep zal melding doen bij de GGD indien je besmet bent met het virus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *