Logo-DB-sport

Tip voor een goede personal trainer in Rotterdam

Vind je dat jezelf teveel weegt, wil je meer spiermassa opbouwen of wil je simpelweg een gezondere levensstijl creëren? Dan ben je voor een personal trainer Rotterdam aan het juiste adres voor het adres voor het behalen van echte en duurzame resultaten.  

De personal trainer van DB Sport 

De personal trainer van DB Sport heeft al meer dan 7 jaar ervaring in het geven van personal training. Er bestaat geen betere begeleiding dan het sporten onder begeleiding van een personal trainer. Tijdens deze trainingen zul je namelijk in de juiste houding zitten tijdens het uitvoeren van de oefeningen en zal je worden gepushed en worden gemotiveerd om door te gaan. De personal trainer van DB Sport begrijp dat je een drukke agenda kunt hebben en past zijn trainingsschema daarom op jouw aan. Daarom kun je onder andere trainingen volgen in de vroege ochtend of juist in de avonden.   

Het opstellen van een voedingsschema

Voordat je zult gaan beginnen aan de trainingen zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zul je uitgebreid met de personal trainer praten over de persoonlijke doelen die jij wilt gaan bereiken op het gebied van fitness. Ook zal er uitgebreid worden gesproken over jouw eetpatroon en de voeding die jij lekker vind om te eten. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het creëren van een geoxnefe levensstijl en voor het behalen van de gewenste resultaten. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie.

Berichten gemaakt 10

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven