Physiq

Tip voor fitness in Hoofddorp

Ben je op zoek aan fitness Hoofddorp om onder begeleiding van een ervaren personal trainer te gaan werken aan jouw persoonlijke doelstellingen om een betere versie van jezelf te creëren? Dan ben je bij Physiq absolute aan het juiste adres.

Intensieve trainingen onder begeleiding van een ervaren personal trainer 

Voor fitness Hoofddorp ben je bij Physiq aan het juiste adres omdat de personal trainers van deze sportschool zeer ervaren zijn op het gebied van personal training en fitness. Tijdens de personal training zullen de personal trainers van deze sportschool enthousiasme overbrengen omdat zij erg veel passie en gedrevenheid hebben voor het werk dat zij uitvoeren. Naast de intensieve fysieke trainingen die je zult gaan volgen zal er  ook worden gewerkt aan jouw mentale kracht. De balans tussen jouw fysieke en mentale kracht is namelijk erg belangrijk voor het creëren van een betere versie van jezelf. 

Een kennismakingsgesprek met de personal trainer 

Wanneer de informatie over fitness Hoofddorp bij Physiq jou aanspreekt kun je gemakkelijk telefonisch contact opnemen voor het inplannen van een intake gesprek. Tijdens dit intake gesprek zul je kennismaken met de personal trainer en zal er uiteraard worden gesproken over jouw persoonlijke doelstellingen en voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van duurzame resultaten. Het voedingsschema zal worden opgesteld op basis van de voeding die jij lekker vindt. Op deze manier zul je niet vastzitten aan een honger schema om bijvoorbeeld af te vallen. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.

Berichten gemaakt 10

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven