Tips voor de aanschaf van producten online

We beseffen ons allemaal steeds meer dat we momenteel in een rare wereld leven. We zitten dan wel bijna in een nieuw jaar maar dit betekent helaas niet dat alles opeens weer normaal wordt. We worden elke week weer verrast met nieuwe maatregelen of juist versoepelingen maar het lijkt er op dat het corona virus nog steeds niet onder controle is. Aan het begin van dit jaar zijn er al veel mooie initiatieven gemaakt zodat mensen zich niet eenzaam gingen voelen tijdens de eerste Lock down. Zoals het er nu op lijkt zijn we voorlopig nog niet van het virus af en moeten we met zijn allen zoveel mogelijk doen om het niet verder te verspreiden. Hoe moeilijk het soms ook is, om je oma niet te knuffelen of om je vrienden een lange periode niet te kunnen zien. Naast alle maatregelen zijn er ook heel wat dingen wat je er zelf aan kan doen.

Online bestellen

Nu de feestdagen er weer aan zitten te komen wilt iedereen natuurlijk wel leuke kerstcadeautjes voor de familie en misschien ook wel voor je vrienden. Wat al heel erg zou kunnen helpen is het voorkomen van fysiek winkelen en meer online shoppen. Online heb je vaak ook hele goede aanbiedingen en zo hoef je niet de deur uit en mensen zien omdat je cadeautjes of andere dingen nodig hebt. Tegenwoordig hebben bijna alle winkels wel een online webshop waarbij je gemakkelijk je spullen kan bestellen. En dit geldt niet alleen voor kerstcadeautjes. Ook andere dingen zoals make-up of medicijnen zijn online te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een champix startverpakking of cialis online kopen is ook een optie. Dit is vaak ook nog is een stuk minder ongemakkelijk dan dat je daarvoor naar de apotheek of dokter moet. 

Kleine cirkel houden

Wat ook zal helpen met het aantal besmettingen naar beneden halen is het verkleinen van je contacten. Misschien had je in de zomer weer wat meer contact met verschillende mensen en terecht want de besmettingen daalde toen natuurlijk heel erg. Alleen nu is het toch wel weer belangrijk dat je zo min mogelijk contacten hebt. Zorg bijvoorbeeld voor een paar vaste mensen waarmee je wat kan drinken en doe dit alsnog met afstand! Ook qua familie is het aan te raden om elkaar zo min mogelijk te zien of in kleine aantallen met afstand. Een optie voor als je toch wat meer mensen wilt zien is het plannen van een zoom meeting. Dit is een online platform waarmee je kan videobellen en alsnog elkaar kan zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *