zilveren-ring-heren

Vaderdag tip: een prachtige ring

Vaderdag staat morgen voor de deur en de meesten weten nog niet hoe ze hun vader moeten verrassen. In deze blog inspireert onze redactie onze lezers in hun cadeau keuze voor Vaderdag. Dit artikel is in samenwerking met https://bylydian.nl tot stand gekomen.

Zilveren heren ring

De zilveren heren ring kent meerdere varianten. De meest bekende variant is de zegelring voor heren. De zegelringen voor heren kent een lange geschiedenis. Deze ringen waren in de tijden van de Grieken en ook Egyptenaren heel beroemd. Alleen mensen van adel konen deze ringen dragen. De ring had een symbolisch doeleinde, omdat met behulp van deze ring de mensen precies konden achterhalen wie of welk persoon sprak.

In de Griekse-Romeinse cultuur werden familiewapens geïllustreerd op de zegelring. De ring werd geërfd door de oudste zoon en dit ging zo verder.

Zegelring als Vaderdag?

Tegenwoordig hoef je niet meer van adel te zijn om een zegelring te kunnen dragen. De heren dragen zegelringen als accessoires en doen dit met volle passie.

De zegelring bij by LYDIAN is geschikt voor Vaderdag, omdat er nu talloze varianten beschikbaar zijn. Een zegelring met de naam of achternaam van je vader gegraveerd op de ring, zou een mooi cadeau zijn. Tevens is het een investering voor later, want deze ring kan worden gegeven aan jouw kinderen en vervolgens kleinkinderen.

Berichten gemaakt 13

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven