Een whiplash is een lastig iets!

Als je door een ongeval een whiplash hebt opgelopen, kan het best lang duren voor je daar echt achter bent. Je hebt eerst te maken met de schrik van het ongeluk en daarna met de afhandeling van de schade. Het kan zelfs zijn dat je voor ander letsel naar het ziekenhuis moet. Natuurlijk word je daar volledig onderzocht, maar een röntgenfoto zal een whiplash niet direct aan het licht brengen. Het kan zelfs zijn dat je pas nog later de gevolgen van de whiplash begint te ervaren. Je concentratie is veel minder dan voorheen, je lontje korter en je energie beperkt tot een minimum. Een whiplash kan ook zorgen voor chonische hoofdpijn en andere klachten.

Een whiplash is heftig!

Een whiplash kan je hele leven ontwrichten. Je kunt er zelfs (tijdelijk) arbeidsongeschikt door raken. Dat kan dan weer zorgen voor een flinke daling in je inkomen, zorgen over financiën en over de toekomst in het algemeen. Dat is dus écht heel heftig. Daar zou eigenlijk een schadevergoeding tegenover moeten staan, zeker wanneer het ongeluk waarmee alle ellende begon niet jouw schuld was. Een goede letselschadeadvocaat kan je daarbij helpen. Sterker nog, je hebt dan echt een goede letselschadeadvocaat nodig. Zelf heb je namelijk niet de energie noch de kunde om dit af te handelen.

Bewijs het maar!

Het nare van een whiplash is dus dat deze zich niet direct hoeft te manifesteren. Het is dus ook niet altijd duidelijk op welk moment de whiplash is ontstaan. Om dit aan te tonen en toch een letselschadevergoeding te kunnen eisen, moet je stevig in je schoenen staan en een heel team van specialisten om je heen hebben. Dat heb jij niet, maar dat heeft de letselschadeadvocaat wel. Het is fijn om je zorgen (grotendeels) uit handen te kunnen geven. Jij hebt wel genoeg om je druk over te maken.

Wat kost zo'n letselschadeadvocaat?

Een letselschadeadvocaat kost jou niets. Hoe dat kan? De letselschadeadvocaat verhaalt zijn loon bij de gedaagde. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over de kosten. Het enige dat jij hoeft te doen is openheid van zaken geven. Je medische dossier aangaande het ongeval delen met het kantoor en eventueel zelfs een second opinion ondergaan. Het is en blijft lastig om een whiplash terug te voeren naar een bepaald moment, daar heeft zelfs een letselschadeadvocaat hulp bij nodig. Gelukkig werken er op kantoor mensen die gespecialiseerd zijn in alle aspecten van letsel, schade en vergoedingen.

Berichten gemaakt 8

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven